Behandling

Behandlingsmetoder
Team

NLP

Neurolingvistisk programmering är språket vår neurologi förstår, hur vi kommunicerar med oss själva och hur det kan påverka vår inre värld. NLP är en metod som är utmärkt att använda som verktyg att få bättre kontroll på tankarna. Ett plus är praktiska övningar som gör det enkelt för hjärnan att minnas och om programmeras till önskad resultat.

Hypnosterapi

Hypnos är en erkänd psykoterapeutisk metod som effektivt hjälper till att lösa olika problem: Kroniska/fysiska sjukdomar, lindra störningar, ändra på vanor, bota rädslor, behandla och läka trauma. Det används även väldigt mycket för att stärka självkänsla och självkännedom. Trygg och behaglig behandling som många uppskattar och gärna ligger kvar en stund efter.

Coaching

Coaching är en spegel som kan få människor att för djupare förståelse för hur hjärnan fungerar och ser tydligt vad som kan vara i vägen för en själv. Läkande coaching är det jag jobbar med. Det hjälper människor att läkas genom att förstå orsaken till spärr/blockering. Resultatet blir “mildare krav & mer gjort”

Du bär på insikter som väntar på dig

Det finns tre olika delar som kan ge dig information om vad du behöver i ditt liv just nu.

Kroppen

Kroppen ger oss signaler om vad vi behöver hela tiden.

Undermedvetna

Bär på en enorm kunskap om vad vi behöver göra eller släppa på.

Känslor

Passerande informationsskyltar om vad vi behöver uppmärksamma just nu.

Det händer ofta att jag får bokningar från människor som inte är säkra på vad de behöver men är nyfikna på ta reda på vad kroppen, undermedvetna och känslor har för åsikter. Jag lyssnar, ser och observerar helheten och det gör dessa sessioner många gånger de djupaste och mest givande för klienterna.

-Utöver det ovannämnda delarna så finns det: Chakra och soul work som kan utforskas för den som har intresset-

Team