Inför besöket

Du är här för att vi snart ska träffas och jag vill att du läser genom denna sida inför ditt besök.
About

Du och Jag

Vi kommer att arbeta ihop för att komma åt grunden till problemet du vill förändra. Det innebär att jag förväntar mig att du som klient har tänkt på förändringen själv och inte gör detta för någon annans skull.

Vi tar tag i en sak i taget

Vi vill förändras när vi fått nog och nått “gränsen”. Detta kan få oss att vilja ta tag i många saker samtidigt men det viktigt att vi tar en sak i taget för en hållbar och riktig förändring.

Lita på din intuition

Många problem kan lösas av att lösa ett av de. Din hjärna lär sig mekanismen bakom första genombrott och kan automatiskt applicera det på olika delar av ditt liv. Du får mer tillit och självkänsla för dig själv som skapar mer mod att röra dig framåt, när du gör det så blir det lättare att ta större steg.

Session

Den första sessionen varar i ca 2 timmar och jag rekommenderar att du tar det lugnt efter sessionen. Promenad/lugn stund efter mötet kan effektivisera din process. Återbesök varar i ca 90 minuter.
Stödsamtal 30 minuter ingår endast för ny besök, återbesök kan lägga till det själv vid bokningen.

Uppföljning

Uppföljning av din process ingår. Där diskuterar vi hur det har gått för dig oftast via mejl (vid behov tar vi samtal). Uppföljningen är oftast inte för att analysera eller tolka utan mest se över ändringar på din vardag och om det något annat som kommit upp.

Hur kommer det att kännas?

Många upplever fysiskt avslappning och alert/skarp sinne, det är ett lugn tillstånd som varvar ner hjärnfrekvenser till en nivå som gör din fantasi stark och förmågan att lösa problemet från grunden blir möjlig. Vi börjar med att diskutera problemet och sedan guidar jag dig in i ett lugn tillstånd därefter jobbar vi tillsammans och har en tydlig dialog.

Tystnadsplikt

Mustafa Alkeissy har tystnadsplikt, det innebär att han inte får spela in eller prata om det som tagits upp under sessionen utan att du godkänner det. Nöd bryter lag, d.v.s. Mustafa Alkeissy kommer bryta mot sin tystnadsplikt för att rädda någons liv t.ex. om personen i komma tänker köra rattfull.

Betalning

Betalning av session sker vanligtvis på plats. Det går även att betala redan nu swisha till 1233447927. (Friskvård godkänd behandling)

Avbokning av sessionen kan göras fram till 24 timmar före bokningstiden därefter debiteras en avgift på 250kr.

About