Om mig

About

Mustafa Alkeissy

Alla människor är deep divers men vi behöver rätt utrustning för att kunna nå djupare självinsikt och verktyg att hantera livet.

Min Story

År 2015 stängde min hjärna av. Utmattningssyndrom orsakade ångest, depression, sömnbesvär och kraftig huvudvärk. Min kropp kände det ca 6 månader innan det hände och kroppens signaler var: Halsbränna, lättirriterad, huvudvärk och stela axlar. För mig var det vardagsrutin att använda Alvedon mot huvudvärk/migrän och tuggtabletter mot halsbränna.

Det är lätt att acceptera sitt mående, ibland accepterar vi det trots att vi mår dåligt. Det var iallafall det jag gjorde. Vår räddare är kroppen som säger till och inte sviker oss. Kroppens kommunikation och sätt att påpeka att något inte stämmer är oftast obehaglig och kan orsaka smärta/lidande.

Utbildning & Certifikat

Certified Hypnotherapist.

Certified Neuro-Linguistic Programming Practitioner.

Certified Self esteem & ACT Coach.

Certified Livscoach.

Diplomerad Meditation & Andningscoach.

Diplomerad Qi gong instruktör.

Jag arbetar inom ICF regler och normer.

Mitt sätt att arbeta

Jag tittar ödmjukt på klientens känslor som T.ex. ångest, oro, depression, svartsjuka, skuld, skam, och låg självförtroende eller självkänsla m.m För att det oftast är försvar, hjärnan isolerar dig från faran men det kan också många gånger isolera dig från din dröm. Känslor är kompasset vi använder för få en riktning på sessionen.

Din uppfattning om dig själv är redan inpräntad i det undermedvetna och du styrs 95% av det dagligen. Jag hjälper dig att komma åt roten för all blockande, bromsade och hindrande tankar för att uppnå äkta välmående och klar potential.

About