Relation

Relationer

Den eviga relationen vi har är med oss själva. Alla kan ta hand om sin egna relation och självkärlek men ibland kan det vara saker som är i vägen. Negativa, dömande och kritiserande tankar är ett exempel på vad som kan stå i vägen för dig och din självkärlek.

Det mesta utvecklas och formas under barndomen: Vid över uppfyllda behov i uppväxten: Du kan ta för givet att det alltid kommer finnas någon där för dig. Dock i det vuxna livet så kan det se helt annorlunda ut. Detta kan skapa problem för dig och dina relationer för andra människor runt omkring dig.

Vid ouppfyllda behov i uppväxten: Kan ha svårt för lita på människor och skapa starka band. Svårt för öppna upp för människor.

Svartsjuka är en normal rädsla

Svartsjuka kan triggas hos alla människor för vissa känns det knappt medan andra lider av det. Att vara svartsjuk kan påverka dig och hur du är med din partner. Rädslan av att inte räcka till eller känna sig hotad i en relation är inte en behaglig känsla. När du bemöter roten av det som skapar och bygger upp denna typ av rädsla så kommer du att lära dig hantera det bättre.

NLP & hypnos coaching för bättre relationer

Hypnos kan hjälpa dig att finna roten för tankar och känslor som står i din väg. Du får möjlighet att finna orsaken till de negativa tankarna och släpper taget om det du vill släppa på. Den viktigaste aspekten när det kommer till en hållbar förändring är förståelse, att förstå var tankarna du vill släppa taget om kommer från.